Leerbedrijf

Logo Brüning Technische Coatings B.V.

Leren doe je niet alleen op school, achter de computer en in boeken maar ook in de praktijk.

Brüning The Coating Company vindt het belangrijk om ook het vak van de oppervlaktebehandeling hierbij onder de aandacht te brengen. Oppervlaktebehandeling krijgt tijdens de meeste opleidingen niet of nauwelijks aandacht terwijl bijna alle producten een oppervlaktebehandeling ondergaat. Denk hierbij aan de fraaie laklaag op je fiets of auto, de ’tefloncoating’ in je braadpan of de coating die bruggen en lantaarnpalen beschermt tegen alle weer- en milieu invloeden.

Het meeste leer je door het zelf te doen in het werkveld. Daarom is Brüning Technische Coatings altijd opzoek naar nieuwe leergierige studenten om te investeren in de werknemer van de toekomst. Brüning Technische Coatings heeft zich laten erkennen door SBB tot leerbedrijf. Hierdoor voldoet Brüning Technische Coatings aan alle voorwaarden om studenten een goede leerplek te geven met de juiste begeleiding.

Brüning Technische Coatings staat open voor alle niveaus.  Niet alleen voor stage of afstuderen maar ook voor korte projecten. Als student opzoek naar een leerplek?  Kijk bij vacatures voor actuele projecten. Geen interessant/passend project voor jou erbij. Wij staan altijd open om in overleg te kijken wat er mogelijk is. 

STAGE- AFSTUDEREN

Max Janssen
Print Friendly, PDF & Email

Leuk dat je interesse hebt in een stage of afstudeerproject bij Brüning Coatings!

Vertel ons iets meer over jezelf met dit formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.