Epoxy-polyester

Logo Brüning Technische Coatings B.V.

Epoxycoatings – Polyestercoatings – Poedercoatings

Epoxy-polyester poedercoaten gebeurt in de regel met epoxy poedercoatings of met polyester poedercoatings. Grofweg zijn de epoxycoatings geschikter voor binnentoepassing en de polyestercoatings geschikt voor buitentoepassing.

Brüning Technische Coatings heeft 2 poedercoatlijnen in gebruik en een specials afdeling met vele poederspuitcabines en moffelovens. Wij hebben ons echter niet gericht op die velgen en tuinsets maar op kleine technische componenten die wij middels een poedercoating beter of duurzamer maken.

Omdat het proces poedercoaten zich erg goed leent voor seriematige productie met een hoge constante kwaliteit is het een populair proces.

Ook op onze lijnen kunnen wij tienduizenden artikelen per dag voorzien van een epoxy of polyester poedercoating binnen vooraf vastgestelde toleranties met een fantastisch uiterlijk en een lange levensduur.

Voor heel specifieke artikelen ontwikkelen wij ook tooling zodat wij altijd aan uw vraag kunnen voldoen. Brüning Technische Coatings is in staat tot 100.000 schroefkoppen per dag te voorzien van bijna elke gewenste kleur poedercoating.

Poedercoatings zijn hard, duurzaam , visueel fraai, electrisch isolerend en behoorlijk resistent tegen de meeste schoonmaakmiddelen.

Waarvoor zet Brüning Technische Coatings epoxy en polyester poedercoatings in?

  •  fietscomponenten, koplampbeugels, bagagedragerbevestiging
  •  schroefkoppen
  •  diverse artikelen die je bij de bouwmarkt koopt: 
  •  balkdragers; hengen; stoelhoeken
  •  hang en sluitwerk; deurgrepen; scharnieren
  •  artikelen voor landbouwwerktuigen; zware machines

Wij werken met poedercoatings van Euro Lacke (Alesta) en Akzo (Interpon en Resicoat).

Is deze toepassing iets voor u?

Neem contact met ons op voor een gesprek of offerte
Print Friendly, PDF & Email