Kwaliteit

Logo Brüning Technische Coatings B.V.

Kwaliteit is de basis van het werk van Brüning Technische Coatings. Wij vinden het zeer belangrijk dat we aan de verwachtingen van de klant voldoen en het liefst nog net iets meer dan de verwachting. Kwaliteit is voor ons synoniem met klanttevredenheid, de klant en al zijn wensen staan bij ons vanzelfsprekend centraal. Daarom kijken wij altijd van te voren naar welke stappen er nodig zijn in het proces om de juiste kwaliteit te behalen. De basis van de kwaliteit is registratie en controle door het gehele proces.

Bij Brüning Technische Coatings is niet alleen kwaliteit afdeling met kwaliteit bezig maar iedereen in het bedrijf.  Zo wordt metingen niet alleen door kwaliteit afdeling gedaan maar kijkt een operator ook altijd mee. Zodat deze weet wat er gedaan is. Meer weten over welke metingen kunnen doen kijk dan bij metingen.

Om een en ander gestalte te geven en voor een ieder aantoonbaar te maken kiezen wij ervoor om het kwaliteitssysteem te laten certificeren volgens de ISO-9001:2015. Uitgangspunt is tenminste te voldoen aan de eisen van de stakeholders en de geldende wetgeving.

Print Friendly, PDF & Email